Trujillo és reconegut en la Gala dels Premis Noves Idees Empresarials de FUNDEUN

El passat 29 de juny, Alacant es va bolcar en una gala plena d’emoció i guardons, amb la celebració de la XXIX Edició dels Premis Noves Idees Empresarials de FUNDEUN (Fundació Empresa Universitat d’Alacant). A més dels empresaris i innovadors presents, la gala va comptar amb la presència de Juan Carlos Trujillo, el nostre director i cofundador de la spin-off Lucentia Lab, qui es va emportar l’atenció i el reconeixement de tots els assistents. També van ser presents la rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, i altres representants polítics del municipi.

L’esdeveniment, celebrat al Castell de Santa Bàrbara, va reunir una àmplia representació de la comunitat empresarial alacantina, destacant l’esperit emprenedor i la capacitat de #innovació a la nostra regió. La Gala de Lliurament de Premis va comptar amb la presència d’autoritats, inversors, acadèmics i empresaris de renom, convertint-se en un punt de trobada per a l’intercanvi d’idees i el foment de la col·laboració empresarial.

Juan Carlos Trujillo va ser guardonat amb el #premi Business Knowledge, així com Abel García, vicepresident de TM Grupo Immobiliario. Trujillo, conegut per la seua visió empresarial i lideratge, ha sigut un pilar fonamental en l’impuls de noves idees i projectes innovadors a la regió alacantina i, és per aquesta raó, que va aconseguir el reconeixement.

Els assoliments de Juan Carlos Trujillo no van passar desapercebuts durant la vetlada. La seua capacitat per a identificar oportunitats de negoci i liderar projectes reeixits ha sigut reconeguda tant a nivell local com nacional. La seua visió estratègica i el seu compromís amb l’excel·lència han sigut clau per a l’èxit de nombroses empreses en les quals ha participat. A més, és reconegut per la seua implicació amb doctorands i graduats de la Universitat d’Alacant especialitzats en #Intel·ligènciaArtificial, #anàlisi avançada de dades i #modelatge.

Durant el seu discurs d’acceptació, Trujillo va expressar el seu agraïment a FUNDEUN i a tots els col·laboradors i socis que han format part de la seua trajectòria empresarial. Va destacar la importància de la innovació i l’esperit emprenedor per al creixement econòmic i el desenvolupament sostenible.

Fonts: https://ost.torrejuana.es/juan-carlos-trujillo-y-abel-garcia-fundeun/; https://fundeun.es/noticia/gala-de-entrega-de-premios-de-la-xxix-edicion-de-los-premios-nuevas-ideas-empresariales-de-fundeun/