Lucentia

Grup de recerca

22

PROJECTES

231

PUBLICACIONS

14

TESIS DOCTORALS

01 _ PRESENTACIÓ

Som un equip multidisciplinari format per enginyers informàtics, economistes, sociòlegs, pedagogs i experts en propietat intel·lectual i protecció de dades. Utilitzem metodologies i tècniques que són fruit de la investigació universitària per a aplicar-les al món empresarial.

El Grup d’Investigació Lucentia, creat en 2008 i dirigit per Joan C. Trujillo, centra la seua investigació principal en el desenvolupament de solucions d’intel·ligència empresarial i elearning, a través de tecnologies innovadores i anàlisis de Big Data. Pot ser considerat com un referent tant nacional com internacional en aplicacions d’intel·ligència empresarial la qual cosa queda clarament demostrat per l’elevat nombre de publicacions en revistes indexades JCR d’alt impacte i conferències CORE A, eines de disseny, relacions amb diversos grups d’investigació i participació en diversos públics. i projectes privats.
EN QUÈ ESTEM INTERESSATS

Línies d’investigació

Blockchain

Desenvolupament d’aplicacions descentralitzades, contractes intel·ligents i tokenización dels actius tant dins de la xarxa Alastria, com en Blockchains públics com Ethereum.

Intel·ligència Artificial i Machine Learning

Creació de sistemes d’autoaprenentatge utilitzant patrons complexos en milions de dades i la nostra metodologia orientada al desenvolupament de solucions a mesura.

Internet of Things

Utilitzant la consolidació a través de la xarxa que alberga una gran multitud d’objectes o dispositius, desenvolupem productes per a una àmplia varietat de mercats.

E-learning i Gestió de continguts

Gestió de continguts digitals, millora de l’experiència de l’usuari mitjançant diverses alternatives com SCORM, API Experience etc.

Aplicacions Big Data i Intel·ligència de Negoci

Desenvolupament de solucions de Business Intelligence usant la tecnológia Big Data. Gestió i adquisició de fonts de dades. Disseny del Data Warehouse (DW) i Disseny de visualitzacions.

Lucentia

Research group

| © Lucentia Research Group 2008-2022