Alicante Technology Forum 2022

Lucentia participa en el Alicante Technology Forum 2022 juntament amb la Universitat d’Alacant i el Parc Científic d’Alacant mostrant els avanços del projecte Balladeer

Les passades jornades del 30 de novembre i de l’1 i 2 de desembre, diferents membres de Lucentia van poder formar part de l’estand de la Universitat d’Alacant al Alicante Technology Forum 2022.

Equipo de Lucentia RG en el Alicante Technology Forum 2022

El #ATF2022 va tindre lloc en diferents punts de la ciutat d’Alacant durant la setmana del 29 de novembre fins al 3 de desembre. En aquest esdeveniment es va pretendre posar a Alacant com a focus de la tecnologia gràcies a les exposicions de projectes tecnològics, les conferències d’experts en tecnologia, un campionat internacional de gaming, el ATF Battle Arena, i un festival de curts mitjançant l’ús de dispositius mòbils, el Alicante Smartphone Film Festival.

Lucentia es va fer lloc en el #ATF2022 gràcies a la seua presència en l’estand de la Universitat d’Alacant en la Plaça de Bous d’Alacant. Durant les jornades, diferents membres del grup van estar presentant als visitants el projecte #Balladeer. De fet, els interessats van poder gaudir provant diferents eines que s’estan emprant per a desenvolupar el projecte, com les ulleres de #realitatvirtual.

El projecte #Balladeer (PROMETEO/2021/088) és finançat, dins del programa Prometeo, per la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana.