Trujillo es cola en el top de DIH

Juan Carlos Trujillo escala fins a la primera posició entre els millors investigadors d’Espanya de sistemes d’informació en informàtica en el rànquing de DIH

El #rànquing de novembre de 2022 del grup DIH ha portat aconseguisc el lideratge de Juan Carlos Trujillo. En concret, el director de Lucentia ha escalat fins a la primera posició en el camp de #sistemasdeinformación de l’àrea de #informàtica.

Fuente: Grupo DIH

El grup DIH és una organització sense ànim de lucre que publica els rànquings d’investigadors residents a Espanya en matèria d’àrees científiques, com les matemàtiques, la biologia o la #informàtica. Actualitzen mensualment aquesta classificació i cadascuna es basa en el #ÍndiceH, el millor en matèria de la mesura de qualitat d’un investigador.

En aquest mes, Trujillo presenta un total de 94 publicacions, des de l’any 2000, amb un #ÍndiceH de 21. Per darrere d’ell, apareixen Eduardo Fernández-Medina Patón, amb 69 publicacions i un #ÍndiceH de 19; Alberto Abello Gamazo, amb 39 publicacions i un #ÍndiceH de 13; i Nuria Oliver, amb 31 publicacions i un #ÍndiceH de 11.

No és la primera vegada que Trujillo destaca en el top d’un #rànquing d’investigadors. Al setembre de 2019, el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) –el major organisme d’investigació d’Espanya i un dels majors d’Europa– ja el va incloure en la llista de 2019 com a millor investigador en la línia de les Tecnologies de la Informació (TIC) de la província d’Alacant.