Trujillo, entre els millors de Research.com

El director de Lucentia, Juan Carlos Trujillo, ha sigut inclòs en el prestigiós rànquing de Research.com, a nivell nacional i mundial, dels millors investigadors en Informàtica en 2023

Fuente: https://research.com/u/juan-trujillo

El nostre director, Juan Carlos Trujillo, ha sigut recentment inclòs en el rànquing de millors investigadors en Informàtica que duu a terme Research.com, aconseguint la posició 109 a nivell nacional i la 7.605 a escala mundial l’any 2023.

Com expliquen en la seua pròpia web, aquest rànquing fa ús de diferents fonts de dades per a la classificació dels investigadors, entre les quals trobem OpenAlex i CrossRef. Per a aquesta novena edició del rànquing, s’ha analitzat l’activitat investigadora dels professionals basada en cites bibliomètriques fins el dia 21 de desembre de 2022. I, concretament, la mesura clau és l’índex H, el qual es basa en publicacions i mètriques de cites de cada investigador per a poder classificar-los.